Laatste nieuws

Image-empty-state.png

Dankzij Metallooks naar 20 schietbanen

14 januari 2021

Het bedrijf Metallooks, van zaakvoerder en sportschutter Sander De Belder, bouwde in 2019 een gloednieuwe biatlonwand voor de wedstrijden van Fros Biatlon. Met Metallooks als partner voor de Fros Biatlon kan de schietzone uitbreiden naar maar liefst 20 wedstrijdbanen!

Meer info over het bedrijf Metallooks kan je terugvinden via www.metallooks.be

Image-empty-state.png

Optreden Gene Thomas op Fros Biatlon Vlaams-Brabant

28 januari 2021

Op zaterdag 26 juni treedt zanger Gene Thomas op tijdens de Fros Biatlon in Vlaams-Brabant (Hofstade). Tussen 14u00 en 15u00 kan u genieten van z’n bekende en minder bekende songs en maakt hij tijd voor een foto en handtekening.

Dit optreden is gratis voor deelnemers aan de Fros Biatlon Vlaams-Brabant. Supporters (vanaf 10 jaar) betalen een inkomkaart aan €10.

Image-empty-state.png

Via het Vlaams kampioenschap Fros Biatlon naar het Belgisch kampioenschap

21 januari 2021

Wanneer jij aan minstens 3 van de 5 manches deelneemt, kom je in aanmerking voor het eindklassement en kan jij bekroond worden tot ‘Vlaams Kampioen Fros Biatlon’! De top 10 van het mannen-, vrouwen- en jongerenklassement mag zich opmaken voor het Belgisch kampioenschap Biatlon, in oktober 2021 in Elsenborn, waar de top 10 van ieder klassement uit Vlaanderen en Wallonië strijden om de Belgische titel!