ALGEMENE

VOORWAARDEN

FROS Biatlon Oost-Vlaanderen // 09.05.2020
FROS Biatlon logo mini.png

Uw inschrijving is pas geldig na ontvangst van het inschrijvingsgeld van €12 op het rekeningnummer van FROS Multisport Vlaanderen vzw: BE31 6353 4242 0155 met vermelding van "Biatlon_voornaam+naam".


Inschrijven kan tot en met zondag 3 mei 2020.


Artikel 1. Inschrijving
Deelname aan het evenement kan enkel met een geldige inschrijving en indien aan de leeftijdsvereisten van 10 jaar of ouder is voldaan. Bovendien moet FROS Multisport Vlaanderen het verschuldigde inschrijvingsgeld tijdig ontvangen hebben op haar rekening.


Artikel 2. Niet-deelname na inschrijving
In geval van niet-deelname wordt er gevraagd dit zo spoedig mogelijk te laten weten aan de organisatie, zodoende een andere sportieveling uw plaats kan innemen. De betaalde inschrijvingsgelden worden niet teruggestort in geval van niet-deelname.


Het is wel mogelijk uw ticket door te geven/verkopen. Gegevens aanpassen is mogelijk tot één week voor het event. Daarna zijn aanpassingen niet meer mogelijk.


Artikel 3. Annulering van het evenement

Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, zal FROS Multisport Vlaanderen de deelnemers zo spoedig mogelijk berichten over deze annulering. Bij deze annulering worden inschrijvingsgelden teruggestort.


Artikel 4: Gezond en veilig sporten
Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart te voldoen aan deze voorwaarde.


Artikel 5: persoonsgegevens en gebruik van foto’s
Door uw deelname aan het event verklaart u zich akkoord met een eventueel gebruik van uw gegevens, foto of portretrecht in druk, film, video e.a. voor promotionele doeleinden van FROS Multisport Vlaanderen en haar events, zonder hiervoor een vergoeding te claimen.


FROS Multisport Vlaanderen vzw
Boomgaardstraat 22 / bus 35
2600 Berchem (Antwerpen)

Contactpersoon: Bart Ulrichts sportschutters@fros.be

FROS Biatlon logo mini.png